VÄLKOMMEN TILL DIN KOMPLETTA
MECA CAR SERVICE-VERKSTAD I
HAGFORS!

ÖPPETTIDER:

Måndag - Fredag: 07.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-13.00

Kontakta oss

OM FÖRETAGET

Gräsbergs Bil bildades i december 1993 av Rune Gräsberg, som ensam bedrev bilverkstadsrörelse med auktorisation för Volkswagen och Audi, fram till december 1999 då Ulf Olsson anställdes.

Samtidigt skrevs reparationsavtal med Posten och företaget ombildades till Gräsbergs Bil AB, i april 2002 förvärvades den gamla fastigheten som inrymde dåvarande verkstaden och i juli 2002 anställdes Johan Åkerlund. Vid denna tidpunkt fick vi samtidigt auktorisation för Skoda.

Arbetsbördan blev senare stor för Rune och i juni 2005 anställdes Michael Lindh som kundmottagare, Michael övertog sedermera verksamheten i Juli 2008, i samband med detta ombildades företaget till Gräsbergs Bil i Hagfors AB. I Juli 2009 förvärvades Hagfors Bil & Däck AB, och i samband med detta flyttades verksamheten till de nya lokalerna på Uvedsvägen 7, som senare förvärvades av företaget. Vid denna tidpunkt anställdes även Michael Katzberg.

2011 anställdes Johan Karlstam som kundmottagare.

2013 skrevs ett nytt reparationsavtal med Posten, och i samband med detta auktoriserades företaget som FIAT Professionalverkstad, vilket medgör att vi kan serva och reparera alla FIAT Husbilar, Lätta lastbilar och arbetsfordon.

2015 skrevs dessutom ett reparationsavtal med Hagfors Kommun, gällande samtliga av deras fordon.

På grund av ytterligare ökad arbetsbelastning anställdes dessutom under 2014 Jörgen Berg som allbilsmekaniker, och 2016 anställdes Pontus Lindh som allbilsmekaniker.

Våren 2017 slutfördes även den stora investeringen av en komplett lackeringsanläggning i våra lokaler. Detta innebär att vi nu även kan lackera allt från bilar och bildelar till kök eller möbler bland annat. Som lackerare anställdes under 2016 Peter Eklind, som har varit i lackeringsbranchen i över 20 år.

Idag har vi även ett bra samarbetsavtal med LECAB Bil AB i Karlstad vilket gör att vi fortfarande kan utföra dom flesta reparationer och service på Audi, VW och Skodabilar. 2016 införskaffades dessutom en VAG original diagnosdator, för att kunna göra alla reparationer inkl. mjukvaror på VAG bilar.

Företaget är även auktoriserat servicecenter för DRÄGER Alkolås och alkomätare.

Vi är dessutom ackrediterade av Swedac för att släcka bilprovningens tvåor.

Vi har också avtal med MECA Car Service som gör att vi kan serva och reparera dom allra flesta bilmärkena.

Du kan lämna med förtroende Din Bil till oss!

Mvh Michael Lindh

Verkstadschef

Gräsbergs Bil i Hagfors AB

KONTAKT

Gräsbergs Bil i Hagfors AB
Uvedsvägen 7
683 33 Hagfors

Vår samarbetspartner